ny-baner-ttt-2.gif

 

Start. Grå jako.  Gojköp.  Om oss.  Bilder.  Artiklar.  Bus.  Bloggen.  Länkar.  Uppdateringar.  Gästbok.   Slutord.

 

   

Lisa född 07/05/2004 i Borås.

 

  

Lisa är en ganska tystlåten tjej som till skillnad från Gunnar äter allt som är nyttigt. Hon äter sakta och njuter av maten. Det roligaste Lisa vet är att skita på Husse och bita sönder blommor. Det läskigaste Lisa vet är den nya gungan som Husse köpt.

04/12/30

Lisa är nog den jobbigaste fågel jag har träffat. Hon har myror i arslet och kan inte vara still. Hon far omkring och biter på allting. Blommor möbler skåp dörrar. Fjärkontrollen får jag gömma under soffan. Jag kan inte släppa henne med blicken när hon är ute.

och va hon grisar när hon äter. Ger jag henne en vindruva och lägger några i skålen då släpper hon den hon har i munnen och tar en ny och då upptäcker hon att det fins fler då släpper hon den oxå. Så håller hon på tills det är en kvar. Den tappar hon oftast. Sen börjar hon skrika för hon vill ha mera. (Jag är så trött)

Snart 8 månader gammal har hon börjat prata lite. Hallå. hej hej. oj oj oj. Det låter inte så bra. Som en robot. Men det låter bättre och bättre.

Hon är ganska framåt och orädd går gärna omkring på golvet och kollar. Gunnar blir livrädd om han råkar hamna på golvet.

Förut fick jag ta henne med mig överallt för hon blev orolig om hon inte såg mig. Nu får jag ta med henne överallt för jag blir orolig när jag inte ser henne

05/02/28

Lisa tycker fortfarande att det är skitkul att skita på Husse. Om hon fortfarande tycker att det är kul att bita på blommor vet jag inte för jag har inga kvar.

Säljes stor vattenkanna. Maila

Nää.

Hon har hittat på ett äckligt pip som hon övar på i tid och otid (Det tycker jag är mycket trist.)

Hon är inte lika klängig längre utan kan roa sig själv i långa stunder. Men på kvällarna vill hon sitta i mitt knä och skita ( oj jag menade kela) Hon har blivit jätteduktig på att säga  AJ AJ AJ AJ (Kanske för hon hör det hela tiden.)   

  

06/06/05

Lisa tycker mycket om Gunnar som polare hon lekar och skoj bråkar med honom dom trivs i varandras sällskap. Vilket gör mig mycket glad men någon kärlek är det inte.

Lisa har blivit klängig igen och vill helst sitta i mitt knä hela kvällarna. Ibland får jag vara ifred en stund. (Så lång tid det tar att äta en jordnöt.)

Klängigare goja får man leta efter det kan vara lite jobbigt att ha henne i knät hela tiden ibland somnar hon i mitt knä då sätter jag henne i klätterträdet eller buren. Då börjar hon pipa och vill tillbaka. Fördelen är att jag vet var hon är. (Hon kan inte hitta på något bus.)

Hon har blivit helt frälst i mina fötter hon ska bita och fixa med mina tår hela tiden om jag ligger i soffan. (Det tycker jag är lite trist.)

 

Det är svårt att ligga i soffan och försöka läsa en tidning när hon håller på. Jag är mycket kittligt under fötterna.

14/06/05

Jag har länge försökt att få Lisa att inte skita på mig. Vi har gjort lite framsteg. När jag märker att hon ska skita håller jag henne över en tidning och säger bajsa. Nu satt Lisa i mitt knä och Gunnar på axeln jag märkte att Gunnar skulle skita så jag höll han över tidningen som ligger på golvet vid datorn och sa bajsa. Då sket Lisa i mitt knä.

 

23/07/05

Lisa har börjat härma min hemtelefon det låter kusligt likt hon ringer 2-3 signaler sen svarar hon. Ja det är Bosse Hon säger oxå hej då när jag går hon säger god natt .Men vilken tid på dygnet som helst. Hon vekar ha talang för att härma ljud.

Men pott träningen hmm nja och det verkar som Gunnar fortfarande är ungkar.

 

04/10/05

Lisa och Gunnar har blivit mer tajta dom matar varandra och han får putsa henne men hon putsar inte honom. Dom leker mycket med varandra dom brukar springa fram och tillbaka på fönsterbrädorna. (Där jag för länge sedan( snyft ) hade blommor.) och leka något som ser ut som följa  john  Lisa hoppar oxå jämn fota när hon har bråttom. Det ser mycket roligt ut när hon kommer ångande över golvet. och ja hon skiter fortfarande i mitt knä.

30/10/05

Lisa har lärt sig att säga djävla arsel. Det var inte riktigt meningen.

04/12/05

Min lilla Lisa hon sitter helst i mitt knä och försöker se söt ut (hon lyckas)

 Hon pratar och pratar men det är bara Husse som förstår vad hon försöker säga. En del ord och meningar låter ok. Jag har fått ändra ringsignalen på telefonen  för jag viste inte om det ringde eller om det var Lisa som ville att jag skulle komma ur från toaletten på tal om toaletter så är mitt knä fortfarande Lisas toalett.

04/03/06

Lisa lider av svår mun diare eller hmm det är väll Jag och Gunnar som lider av det hon kan inte vara tyst. Jo när hon äter. När det fins något att äta då äter Lisa. Där det fins något att äta där är Lisa. Annars tjattras det hela tiden. Gå där ifrån. Vad gör ni. Vad håller ni på med . Aj aj aj så så så kom kom kom pussas puss puss. Blandar med en massa mummel och skrik.

Förövrigt börjar jag undra om Lisa är lite dum i huvet det går inte  att få henne att fatta att husse inte är en toalett. Men hon är Husses lilla tjej i alla fall.

13/08/06

Lisa pratar och pratar hon är inte ett dugg blyg hon håller låda hela tiden även bland okända människor Jag har inte lärt henne att säga ett enda ord men hon snappar upp sånt hon hör mycket snabbt. Man kan förstå hur jag har det hemma genom att lyssna på henne.

Gå där ifrån  vad håller du på med  vad gör du för någonting  men va fan  vad är det för dumheter fan oxå  nu räcker det nu är du tyst håll käften  aj aj aj

Vissa saker lär hon sig men att det inte är ok att skita i Husses knä går inte att lära henne.

28/11/06

Lisa sitter ofta i mitt knä på kvällarna och softar. Men plötsligt kastar hon sig bakåt blir hängande upp och ner och håller endast i sig med en fot. Då ska husse försöka killa henne på magen samtidigt som hon ska försöka bita husse i fingrarna. Det är en rolig lek tycker Lisa. Men allt är inte kul när det gäller Lisa.

Det som stör mig mest är att hon kan sitta i sitt träd och leka sen flaxar hon över till mig landar på axeln skiter och sen flyger hon tillbaka till sitt träd. Det är precis tvärtom som jag har försökt lära henne. ( Jag kanske är en dålig lärare.) Utöver det så är hon skitjobbig hon skriker och gapar hon är på allting river och röjer. Jag tror hon har Damp och ett dussin andra beteende rubbningar.

 

Men hon är Husses lilla tjej i alla fall.

Om oss