ny-baner-ttt-2.gif

 

Start. Grå jako.  Gojköp.  Om oss.  Bilder.  Artiklar.  Bus.  Bloggen.  Länkar.  Uppdateringar.  Gästbok.   Slutord.

 

 Husse.

Mitt hus.

Min bil.

Min fru.

Nää nu ljög jag.

Ett påstående är sant och tre ska bort.

 

Jag är en liten fet flintskallig gubbe på 45 år som bor i en pytte liten 2a i Haninge strax utanför Stockholm. jag har en pytteliten bil. Jag är ungkarl. Jag jobbar som sopåkare så mitt jobb är inte mitt intresse.

Jag bor tillsammans med två grå jakos.

  Jag spelar badminton för att hålla igång kroppen och spelar nätverkspel för att hålla igång knoppen. tycker själv att jag är smart.

Men dom som känner mig tycker inte det. 

Jag gillar att resa och har varit runt en hel del. Har varit i 35 länder ungefär .Jag läser mycket och kan inte sova om jag inte ligger och läser en stund innan.

Jag tycker oxå det är kul med datorer. Men ibland är det inte kul. Om den bara viste vad jag ska göra med den när den är betald.

 Plupp sa det Tack Lisa.

Måste torka av mig är strax tillbaka. 

Jag har haft många olika husdjur katter hamster dansmöss (oj dom blev många) fiskar zebrafinkar undulater kanin samt massa djur jag hittade i skogen grodyngel vattenödlor ormar pissmyror mm.

Jag tog hem allt som rörde sig

(förlåt mamma)

Musslor hade jag i en hink dom dog nästan omgående och det började lukta mycket illa. Då hittade mamma dom. och så låg jag på minus igen.

Jag tycker om alla djur utom myggor och fästingar som tyvär fäster sig vid mig.

Barn hoppar och rullar i diken och högt gräs. Jag som är vuxen och klok rör mig på stigar och kort gräs där fästingar inte trivs.

Men jag får plocka bort 15-20 stycken varje sommar.

Bosse.

Om oss