ny-baner-ttt-2.gif

 

Start. Grå jako.  Gojköp.  Om oss.  Bilder.  Artiklar.  Bus.  Bloggen.  Länkar.  Uppdateringar.  Gästbok.   Slutord.

 

Jag tänkte skriva en dagbok men alla dagar ser ut så här.

Jag kommer hem vid 14 tiden öppnar dörren pip pip pip släpp ut oss släpp ut oss pip pip pip.  Ja jag kommer lugna er . Släpper ut dom och börjar den dagliga dammsugningen.

 LISA GE FAN I BLOMMAN  GUNNAR GÅ DÄR IFRÅN. Flax flax flax var tog hon vägen nu? NEJ NEJ NEJ du får inte vara där trodde vi hade kommit överens om det. färdigstädat.

 

En tupplur i soffan kanske  gääääääääääsp. Nääääää nu ska Gunnar och Lisa leka vem kan skrika högst leken. Lika bra att börja med maten. pip pip pip vi vill smaka vi vill smaka. det är inte klart än det kommer att ta en halvtimma. pip pip pip .ok jag ger dom varsin bit korv. Lisa tappar sin bit och snor Gunnars och tappar den också. suck. 

 Maten är klar dom får lite i varsin skål. Lisa måste kolla om det är likadant käk i  Gunnars skål och häftig ordväxling uppstår. Jag har ätit klart borde torka av deras näbbar. Nä jag hinner gå på muggen en minut. 

Nää jag hann inte Gunnar sitter i soffan och torkar näbben ren från korv stroganof. Jag torkar ren deras näbbar och soffan. det ligger martester över hela bordet och golvet.  Hittar nya bajshögar torka upp dom  också .

 KLAFFS fan där var en till måste byta strumpor. Hela tvättmaskinen är full av nerskitna kläder lika bra att köra igång den.

Nu ska jag sätta mig vid datorn och koppla av lite. Gunnar och Lisa placerar sig på varsin axel. Klia oss klia oss kela kela. och jag som inte kan sköta tangenbordet med tårna blir sittande med ett jako huvud i varje hand och stirrar in i windows välkomnstbild.

LIka bra att kolla lite tv. Nää nu börjar dom skrika igen. klockan börjar bli mycket . Jag går och lägger mig.

 Klockan ringer kl 5 det är mörkt i köket. Nu ska jag hämnas gårdagen. Jag tar fram min trumpet smyger fram till buren  suger i mig så mycket luft att jag håller på att spricka.

TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Nää det var inte sant.

Bosse.