ny-baner-ttt-2.gif

 

Start. Grå jako.  Gojköp.  Om oss.  Bilder.  Artiklar.  Bus.  Bloggen.  Länkar.  Uppdateringar.  Gästbok.   Slutord.

 

webbgjdwrterte.gif

Har hittat en dold talang som jag hållit gömd för mig själv i snart 62 år, Farbror Bosses hemagjorda broccoli soppa, skulle kunna bli miljonär på den här, tror jag? Problemet är att jag inte riktigt kommer ihåg hur mycket av vad och vad jag har i den?

Koko 5år

Blåbärsglass med hallon.

24/01

webbgunnaraxel234566.gif

Gunnar på sin favoritplats, även favoritplatsen för mig då jag vet var han är och gör. Han är annars på allting om han inte gnager/har sönder någonting så far han omkring och puttar ner allting som är löst på golvet, vilket är lite trist.

 

 kokodorrwebb23455t.gif

Koko på sin favoritplats, toa dörren. Hon har vad jag kan minnas aldrig haft sönder någonting, hon kan gå förbi pennor, mobilen och fjärkontrollerna utan att så mycket som snegla åt dem, däremot kan hon föra ett djävla liv vilket är lite trist. Hon har också blivit otroligt kelig och kommer med sin djävla nacke som jag ska klia på stup i kvarten.

De accepterar oftast varandra men någon kärlek är det inte, de kan ibland äta ur samma skål men oftast inte. De är långt ifrån lika tajta som Gunnar och Lisa var. Oj nu kom det en tår.

1296 Dagar kvar till pension.

Medborgerlig-samling-2.png

erytyrtuuu6webbgolodf.gif

               

Fotade lite på Gålö i dag, mitt på dagen, skitljus, skulle varit här tidigare med     soluppgång och sjörök som skingrar sig, få se om jag vaknar tidigare nästa helg?

Kan inte låta bli att undra hur våra folkvalda inte kan se till att alla miljarder som vi förser vår gemensamma skattkista med varje år används till det som det först och främst är avsett för i ett välfärdsland.

Vi har gamla människor som tillbringar nätterna sittandes i nattbussar för att inte frysa ihjäl om de inte lyckas ta sig in i någon port eller soprum där de kan tillbringa natten. Hemlösa fattigpensionärer, vad är det för djävla skit? Hjälporganisationer som t.ex., Vid din sida som med hjälp av allmosor ser till att de kan få något att äta och kanske filt eller om de har tur en säng för natten i Sverige 2021? Va fan! Om Hjälporganisationer inte funnits så skulle gamla människor som hamnat mellan stolarna ligga och dö av hunger och kyla på gator och torg.

Människor dör även i vårdköer, varför fins det köer, in med mer deg va fan är problemet pengarna finns i vår gemensamma skattkista. Nää landet styrs av inkompetenta idioter som förutom att sko sig själva slösar bort våra pengar på massa skit, bidrag hit och bidrag dit. tex  familjeveckor och friår. Känns så där att Stefan vill använda pengarna i min plånbok till att fiska röster av folk som inte vill gå till jobbet istället för att se till att människor har tak över huvet och att få bort vårdköerna som människor dör i?

 Om man har oturen att bli svårt sjuk i en längre tid, mer en 180 dagar oavsett om man är frisk eller inte så kommer blåslampan fram när man blir utförsäkras. Utförsäkrad, vad är det för djävla skit? Samtidigt finns de invandrare som bott i Sverige 20 år som inte kan prata Svenska och som fortfarande lever på pengarna i min plånbok. Här skulle det värkligen behövas en blåslampa, men oj så får man inte säga då blir man brunsmetad och uppläxad för då är man enligt Stefan en dålig människa som inte ställer upp på alla människors lika värde? Jag har väll för fan aldrig påstått att jag är värd mer en någon annan människa för jag tycker det är skit att man kan komma till Sverige och bli livstidsförsörjd.

Det finns många hål i Sveriges skattkista, men viljan att täppa till dem finns tydligen inte av de som har makten i vårt land.

En utredning från december 2019 uppskattar att runt 18 miljarder kronor i bidrag betalas ut felaktigt varje år. Varför används det inte in tillräckligt med resurser för att komma tillrätta med den skiten? Personligen tror det rör sig om mycket mycket mera. Det bor folk i vårt land med flera identiteter som då får 2-3 gånger så mycket bidrag som de har rätt till, Hur många? Ingen vet för vi har ingen koll på någonting längre.

Nyligen avslöjades att en afghansk medborgare som arbetar som rådgivare åtregeringen i Kabul är folkbokförd i Sverige och har uppburit barnbidrag.

Tror säkert att det är många fler än han och Iraks fd försvarsminister som flyttat hem igen efter de fått livstidsförsörjning och lever livets glada dagar i sitt hemland med hjälp av pengarna i min plånbok, Säker har många av de som flytta hem igen dött för 15 år sedan men pengarna fortsätter att betalas ut, för vi har ingen koll.

En ny folkräkning som M föreslog skulle råda bot på det, Förslaget fick bara stöd av SD och KD?

Om jag tycker det är frusterande? Bara förnamnet.

Avslutar med några kloka ord från partiledaren i Medborglig samling som kommer få min röst i nästa val.

 

När landets kärnverksamheter inte fungerar kan vi inte ta ännu mer pengar från hederligt folk för att klara av läckaget till fuskare och brottslingar.

Vi kan inte ha hundratusentals okända människor som bor i vårt land och samtidigt tillåta fusk med medborgarnas pengar. Det finns inte något annat alternativ än att grundligt reda ut det haveri som många års undermålig politik har orsakat.

Ilan Sadé Medborglig samling.

mto7webbsd.gif

Så nu är du min, ses snart.

mt07webb12.gif

Så nya hojen!

Det lönar sig att åka till fler handlare. Yamaha center bjöd 38000 för min MT 03a och de kunde inte leverera någon fören i slutet på april början på maj. Åkte till Stockholms MC varuhus och lyssnade de hade hojar hemma bara välja färg. Fick 43400 för min och 2000 rabatt på MT 07an. Alltså +7400. Kanske skulle fått mer om jag sålt den privat men inge kul när folk ringer och inte dyker upp eller kommer och ska pruta och tjafsa.

Bättre med en handlare raka puckar inget tjafs och de ordnar allting. Nu vill jag ha sol och värme.

Lite kul, läste det här på en broderi tavla.

Skaffa barn, så att någon som äter snor kan kritisera din matlagning.

20210406_124702eewebbdty.gif

Hur tänker vissa av oss människor? är det så hemskt att behöva ligga bakom en lastbil, i det här fallet 200 meter tills högerfilen öppnar upp igen och jag lägger mig där.

Jag såg han inte fören det small, eller jag såg han inte då heller pga den döda vinkeln men han måste antingen legat bakom mig eller så låg han i högerfilen och det är han som har rivit upp gruset när han axade ut i vänsterfilen för att gå in i högerfilen igen och försökt att hinna ikapp mig innan skyddsbarriärden. Ja ja nu kan han i framtiden skryta för sina barn barn att han har åkt ambulans.  Blev själv ganska skakig kunde inte styra bort när det small för det var trafik i mötande körfält, första olyckan jag varit med om med personskador och jag hoppas det är den sista.

20210406_124533eewebbb.gif

webbbilwebbasdfg.gif

Tillbaka.