ny-baner-ttt-2.gif

 

Start. Grå jako.  Gojköp.  Om oss.  Bilder.  Artiklar.  Bus.  Bloggen.  Länkar.  Uppdateringar.  Gästbok.   Slutord.

 

webbgjdwrterte.gif

Har hittat en dold talang som jag hållit gömd för mig själv i snart 62 år, Farbror Bosses hemagjorda broccoli soppa, skulle kunna bli miljonär på den här, tror jag? Problemet är att jag inte riktigt kommer ihåg hur mycket av vad och vad jag har i den?

Koko 5år

Blåbärsglass med hallon.

24/01

webbgunnaraxel234566.gif

Gunnar på sin favoritplats, även favoritplatsen för mig då jag vet var han är och gör. Han är annars på allting om han inte gnager/har sönder någonting så far han omkring och puttar ner allting som är löst på golvet, vilket är lite trist.

 

 kokodorrwebb23455t.gif

Koko på sin favoritplats, toa dörren. Hon har vad jag kan minnas aldrig haft sönder någonting, hon kan gå förbi pennor, mobilen och fjärkontrollerna utan att så mycket som snegla åt dem, däremot kan hon föra ett djävla liv vilket är lite trist. Hon har också blivit otroligt kelig och kommer med sin djävla nacke som jag ska klia på stup i kvarten.

De accepterar oftast varandra men någon kärlek är det inte, de kan ibland äta ur samma skål men oftast inte. De är långt ifrån lika tajta som Gunnar och Lisa var. Oj nu kom det en tår.

1296 Dagar kvar till pension.

Tillbaka.