ny-baner-ttt-2.gif

 

Start. Grå jako.  Gojköp.  Om oss.  Bilder.  Artiklar.  Bus.  Bloggen.  Länkar.  Uppdateringar.  Gästbok.   Slutord.

 

webbgjdwrterte.gif

Har hittat en dold talang som jag hållit gömd för mig själv i snart 62 år, Farbror Bosses hemagjorda broccoli soppa, skulle kunna bli miljonär på den här, tror jag? Problemet är att jag inte riktigt kommer ihåg hur mycket av vad och vad jag har i den?

Koko 5år

Blåbärsglass med hallon.

24/01

webbgunnaraxel234566.gif

Gunnar på sin favoritplats, även favoritplatsen för mig då jag vet var han är och gör. Han är annars på allting om han inte gnager/har sönder någonting så far han omkring och puttar ner allting som är löst på golvet, vilket är lite trist.

 

 kokodorrwebb23455t.gif

Koko på sin favoritplats, toa dörren. Hon har vad jag kan minnas aldrig haft sönder någonting, hon kan gå förbi pennor, mobilen och fjärkontrollerna utan att så mycket som snegla åt dem, däremot kan hon föra ett djävla liv vilket är lite trist. Hon har också blivit otroligt kelig och kommer med sin djävla nacke som jag ska klia på stup i kvarten.

De accepterar oftast varandra men någon kärlek är det inte, de kan ibland äta ur samma skål men oftast inte. De är långt ifrån lika tajta som Gunnar och Lisa var. Oj nu kom det en tår.

1296 Dagar kvar till pension.

Medborgerlig-samling-2.png

erytyrtuuu6webbgolodf.gif

               

Fotade lite på Gålö i dag ska försöka ta mig hit lite tidigare och få med soluppgång och sjörök som skingrar sig, få se om jag vaknar tidigare nästa helg?

Kan inte låta bli att undra hur våra folkvalda inte kan se till att alla miljarder som vi förser vår gemensamma skattkista med varje år används till det som det först och främst är avsett för i ett välfärdsland.

Vi har gamla människor som tillbringar nätterna sittandes i nattbussar för att inte frysa ihjäl om de inte lyckas ta sig in i någon port eller soprum där de kan tillbringa natten. Hemlösa fattigpensionärer, vad är det för djävla skit? Hjälporganisationer som t.ex., Vid din sida som med hjälp av allmosor ser till att de kan få något att äta och kanske filt eller om de har tur en säng för natten i Sverige 2021? Va fan! Om Hjälporganisationer inte funnits så skulle gamla människor som hamnat mellan stolarna ligga och dö av hunger och kyla på gator och torg.

Människor dör även i vårdköer, varför fins det köer, in med mer deg va fan är problemet pengarna finns i vår gemensamma skattkista. Nää landet styrs av inkompetenta idioter som förutom att sko sig själva slösar bort våra pengar på massa skit, bidrag hit och bidrag dit. tex  familjeveckor och friår. Känns så där att Stefan vill använda pengarna i min plånbok till att fiska röster av folk som inte vill gå till jobbet istället för att se till att människor har tak över huvet och att få bort vårdköerna som människor dör i?

 Om man har oturen att bli svårt sjuk i en längre tid, mer en 180 dagar oavsett om man är frisk eller inte så kommer blåslampan fram när man blir utförsäkras. Utförsäkrad, vad är det för djävla skit? Samtidigt finns de invandrare som bott i Sverige 20 år som inte kan prata Svenska och som fortfarande lever på pengarna i min plånbok. Här skulle det värkligen behövas en blåslampa, men oj så får man inte säga då blir man brunsmetad och uppläxad för då är man enligt Stefan en dålig människa som inte ställer upp på alla människors lika värde? Jag har väll för fan aldrig påstått att jag är värd mer en någon annan människa för jag tycker det är skit att man kan komma till Sverige och bli livstidsförsörjd.

Det finns många hål i Sveriges skattkista, men viljan att täppa till dem finns tydligen inte av de som har makten i vårt land.

En utredning från december 2019 uppskattar att runt 18 miljarder kronor i bidrag betalas ut felaktigt varje år. Varför används det inte in tillräckligt med resurser för att komma tillrätta med den skiten? Personligen tror det rör sig om mycket mycket mera. Det bor folk i vårt land med flera identiteter som då får 2-3 gånger så mycket bidrag som de har rätt till, Hur många? Ingen vet för vi har ingen koll på någonting längre.

Nyligen avslöjades att en afghansk medborgare som arbetar som rådgivare åtregeringen i Kabul är folkbokförd i Sverige och har uppburit barnbidrag.

Tror säkert att det är många fler än han och Iraks fd försvarsminister som flyttat hem igen efter de fått livstidsförsörjning och lever livets glada dagar i sitt hemland med hjälp av pengarna i min plånbok, Säker har många av de som flytta hem igen dött för 15 år sedan men pengarna fortsätter att betalas ut, för vi har ingen koll.

En ny folkräkning som M föreslog skulle råda bot på det, Förslaget fick bara stöd av SD och KD?

Om jag tycker det är frusterande? Bara förnamnet.

Avslutar med några kloka ord från partiledaren i Medborglig samling som kommer få min röst i nästa val.

 

När landets kärnverksamheter inte fungerar kan vi inte ta ännu mer pengar från hederligt folk för att klara av läckaget till fuskare och brottslingar.

Vi kan inte ha hundratusentals okända människor som bor i vårt land och samtidigt tillåta fusk med medborgarnas pengar. Det finns inte något annat alternativ än att grundligt reda ut det haveri som många års undermålig politik har orsakat.

Ilan Sadé Medborglig samling.

mto7webbsd.gif

Så nu är du min, ses snart.

mt07webb12.gif

Så nya hojen!

Det lönar sig att åka till fler handlare. Yamaha center bjöd 38000 för min MT 03a och de kunde inte leverera någon fören i slutet på april början på maj. Åkte till Stockholms MC varuhus och lyssnade de hade hojar hemma bara välja färg. Fick 43400 för min och 2000 rabatt på MT 07an. Alltså +7400. Kanske skulle fått mer om jag sålt den privat men inge kul när folk ringer och inte dyker upp eller kommer och ska pruta och tjafsa.

Bättre med en handlare raka puckar inget tjafs och de ordnar allting. Nu vill jag ha sol och värme.

Lite kul, läste det här på en broderi tavla.

Skaffa barn, så att någon som äter snor kan kritisera din matlagning.

20210406_124702eewebbdty.gif

Hur tänker vissa av oss människor? är det så hemskt att behöva ligga bakom en lastbil, i det här fallet 200 meter tills högerfilen öppnar upp igen och jag lägger mig där.

Jag såg han inte fören det small, eller jag såg han inte då heller pga den döda vinkeln men han måste antingen legat bakom mig eller så låg han i högerfilen och det är han som har rivit upp gruset när han axade ut i vänsterfilen för att gå in i högerfilen igen och försökt att hinna ikapp mig innan skyddsbarriärden. Ja ja nu kan han i framtiden skryta för sina barn barn att han har åkt ambulans.  Blev själv ganska skakig kunde inte styra bort när det small för det var trafik i mötande körfält, första olyckan jag varit med om med personskador och jag hoppas det är den sista.

20210406_124533eewebbb.gif

webbbilwebbasdfg.gif

20210426_142320webbdftyu.gif

Såg fram emot ditt 100 års kalas men det sket sig.

Sov gott Britt.

Kul i regnet!

20210603_142110kivikwebb.gif

Går inte att förneka den globala uppvärmningen längre när de redan har hunnit skörda och göra must av Skånes äpplen 3 juni.

20210603_135714webbtraket.gif

Det är så kul att åka hoj blir barn på nytt, dags för lite kärlek, rengjord och smord kedja, samt lite puts. Nu får den stå några dagar då det är dags att ta med djuren och fara ut till Gålö några dagar.

20210615_112750webbdfgh.gif

Den sa tack när jag kastade ett glasspapper i den, kanske är farligt för lättskrämda människor med dåligt hjärta?

talg3webbv.gif

 

Suttit på verandan och bråkat med mina grannar. Talgoxarna har flyttat ut någon gång tidigt i morse. Så nu är det tyst i den holken

(Känns som sommaren är slut nu L)

talg4webbbvv.gif

Men nu har det börjat pipa i Flugsnapparnas holk istället. Svårt att få bra bilder på stressade småfåglar då mitt tele är ganska tungt. Men några hyfsade bilder bidde det.

flug3webbbvc.gif

Flytta på dig.

flug5webbv.gif

flug2webbvc.gif

In med mat, ut med skit.

20210628_083654webbhoj1.gif

1400kr Nästan 2 timmars jobb, Bort med den fula originalklumpen.

20210628_070824webbhoj2.gif

Det var ingen lek, fick skruva isär halva hojen? Snudd på att jag var tvungen att ta bort kolvringarna också, tyvärr född med korta tjocka fingrar vilket ställer till det när jag ska mecka.

20210628_083625webbhoj3.gif

Och som vanligt blev det två skruvar över, fattar inte, hittar ingen stans där de ska sitta? Skit samma. Nu är det värmehandtag och Bark busters som ska inhandlas och monteras, men det får bli ett vinterprojekt.

217332490_10158888146579845.gif

Äntligen tillbaka på Nya Söderstadion!

Screenshot_20210711-165649_.gif

Och pricken över i.

26/11 Kl.07:00 får jag en hästspark i ryggen

och så bär det iväg till Grand Canaria i 2 veckor!

Är på landet och tar fram ett granatäpple, visar det för Gunnar och Koko som börjar fara omkring i uteburen glada att få sin favoritfrukt.

20210717_075420webbasdfgh.gif

Men bara att slänga i soporna.

E6rDBWqXoAAGkPb.jpg

Kan inte låta bli att vända på hans logik.

Kan vi inte ge alla klanmedlemmar, kriminella invandrare, skjutgalna dårar och bilbrännare en egen stad, typ Borås, Så de kan stänga in sig och låta oss andra normala leva i fred.

Den årliga mc turen till Söderköping och Smultronstället, Jag vill ha en sån glass som ryker sa jag, ok du vet att det är tio kulor. Ja det är lugnt sa jag Det sket sig fick lämna ca30% av glassen.275kr. Dyraste glassen jag ätit, blir en mindre modell nästa år.

Screenshot_20210725-193713_Gallery.jpg

010hus1301-2.png

Det är i dag 4 år sedan du lämnade mig. Min lilla pajas saknar dig så mycket. Massa tankar har rusat runt i mitt huvud, om jag inte ryckt bort handen eller tagit ner dig från kroken i taket som du hängde i och gett dig äppelbiten när jag satt dig på din pinne så hade du fortfarande varit här hos mig.om om om. Olika senarior har genom åren spelats upp i mitt huvud till ingen nytta.

Såg en snutt av något program på tv nyss, där Mark Levengood sa att det bara är skitsnack att tiden läker alla sår, men man lär sig leva med ärren. Så sant.

erytyrtuuu6webbgolodf.gif

Samma ställe som i februari men nu augusti.

nysommar11webb.gif

Planen var att jag skulle sitta och vänta på solnedgången men för mycket flygande småkryp av olika slag skrämde bort mig. Kommer tillbaka hit någon stjärnklar natt i höst och se om man kan få någon ok bild.

241680127_10159002983369845_5825022338222553421_n.jpg

Så var säsongen slut.

Känns lite trist att plocka ihop landet.

 webbgunnar3ttsdsdget.gif

Hittade den här vaddetnuärförnåt i Gunnars mun, ser ut som den kommer från kyl/frys eller min spis, men hittar ingenstans där den kan ha suttit?

 svamp1webbsdfg.gif

En söndagspromenad i svampskogen, hittade ingen jag vågade äta.

webbsvamp222wwsd.gif

Märkligt när man nämner att 14k människor dött av Corona för någon halvt sinnesjuk antivaxare så säger antivaxarna ja de dog med Corona i kroppen men de flesta dog inte utav det, utan av andra orsaker hävdar antivaxaren, för de har han/hon

(Vägrar att skriva hen)

läst på FB.

Men när det är tvärs om, någon svimmade 20 minuter efter personen fick sprutan då djävlar gapas det, Vad va de ja sa, titta vad farligt det är men vaccin. Men folk svimmar stup i kvarten i Sverige utan att de fått vaccin. Men nää då är det vaccinet. Lika dant om någon som fått vaccinet får en propp som tusentals Svenska får varje år så är det de livsfarliga giftet i sprutorna?

Jag tvivlar inte på att det finns människor som blir sjuka och till och med dör av vaccinet precis som det finns människor som dör om de slickar på en jordnöt eller blir stucken av En geting. Undrar hur många av antivaxarna som inte törs gå ut på sommaren för det finns getingar ute då.

Har tjafsat om det här med antivaxare i lite olika grupper på FB, men ger nu upp.

Men hur som helst jag placerar de i samma fack som medlemmarna i Flat Earth Society, chemtrailare, de som tror att 5G kommer att koka oss levande och sist men inte minst, idioterna som i Sinaiöken letar efter Noaks ark.

Åker hem från jobbet i spöregn, kommer hem låser hojen och skyndar till porten, hittar inte dörrnycklarna,. Glömde de i skåpdörren på jobbet. Dyngsur, arg och ledsen åker jag tillbaka till jobbet, på väg hem i rusket ser jag inte en stor sten som någon djävla grus bil har tappat fören det är försent, åker över den med framhjulet och den slår upp i motorn och all olja rinner ut.

Dyngsur, arg och ledsen kontaktar jag försäkringsbolag och bärgare, senare ska jag åka lite bil och glömmer,

VARMAREWEBBQSDFGJU7.gif 

 

DJÄVLA SKITDAG,TÄNKER INTE KÖPA NÅGON LOTT.

v75webbsdfyyy.gif

V75 är trist.

fotbollwebbbberfkfkkk44.gif 

 

Fotboll är också trist.

Hemma från jobbet med den djävligaste nackspärren jag haft, varit vaken nästan hela natten då jag inte har kunnat hitta en sovställning som inte gjort ont, Känns som någon sticker in en kniv i nacken om jag vrider huvet till höger eller lyfter höger arm. Så kollade vårdguiden och Kry vad jag kan göra själv, fanns en del tips där bl.a. samtalsterapi? Så nu vet ni det om ni i framtiden får ont någonstans.

medwebbbwetj.gif 20211003_105449webbsistatur.gif

                                                                                Lite kyligt på säsongens sista tur?

Kan inte förstå hur människor tror att vi har Socialdemokraterna att tacka för den välfärd vi har i Sverige. De enda de har gjort är att fördela de pengarna som vi betalat in i skatt.

De har slår sig på bröstet när arbetslöshetsiffrorna sjunkit de gånger det hänt när de suttit vid makten, som om det skulle vara deras förtjänst att t.ex. Volvo och Scania ökar sin försäljning av bilar och bussar som skapar arbetstillfällen. De vi har att tacka för den välfärd vi har i dag är entreprenörer som Lars Magnus Ericsson, Axel Carlander och Knut J:son Mark som grundade SKF, och Axel Carlander och Sven Wingquist som startade upp det vilande dotterbolaget Volvo. Ludvig Fredholm grundade Asea, Alla storföretag som skapat arbetstillfällen Saab. Electrolux. Astra. Atlas Copco m.m.

Därifrån kommer pengarna och jobben som skapat det välstånd vi har i Sverige. Vad har politikerna skapat för företag som bidragit till vårt välstånd, Clock?

Det finns inte något socialistiskt land som fungerar i dag och det har heller aldrig funnits något. Hade vi haft datorer och mobiler om Bill Gates och Steve Jobs hade fötts i ett Socialistiskt land, nää de skulle som alla andra skitiga och magra stå ute på en åker med en rostig spade och leta efter potatis.

Hade elbils bommen som nu sveper fram över värden gjort det om inte Elon Musk visade vägen med Tesla? Nää tror inte det. Allt det vi nu använder oss av har människor med pengar och ambitioner utvecklat och tagit fram, Vad har de socialistiska länderna bidragit med? Att spy galla över människor med pengar och ambitioner och inbilla väljarna att det är p.g.a. dem som välfärden håller på att krakelera för de betalar för lite i skatt är skrattretande.  Totalt uppgick skatteintäkterna år 2020 preliminärt till 2 091 miljarder kronor.(Källa, Ekonomifakta.) Jag är helt övertygad att de pengarna räcker till pensioner som våra gamla kan leva på, polis, försvar, och en sjukvård och skola i värdsklass. Men trots alla dessa miljarder dör folk i vårdköer och gamla människor köar vid soppkök innan de försvinner ut i natten för att hitta en olåst port eller soprum att tillbringa natten i. Sverige 2021. Betalar vi för lite skatt? Eller har vi har odugliga politiker som slösar bort pengarna i vår gemensamma skattkista på massa skit.

Per Bolund påstår att om SD får inflytande hotas demokratin? Men att hans egna lilla skitparti har en massa inflytande fast 97 % av väljarna inte vill ha de i rikstaden överhuvetaget. Är det demokrati?

 

 246348289_10159065162599845_88957037110219069_n.jpg

 

Sotaren var här.

 

20211023_144728webb.gif

Onödig info.

webbmatavfall124.gif

Ett matavfallskärl på en villatomt någonstans i Sverige.

20211031_131254webbasdfg.gif

Sådärja nu är säsongen slut, kommer och tittar till dig ibland innan du får komma hem i april.

20211030_141428webbbb.gif 

Dragit igång ett Malawi akvarium.

20211030_140304webbbbrtyu.gif 

Lite grumligt ett par dar innan det klarnar.

20211031_141550webbbbbrtyu.gif

Tror tjejen börjar bli könsmogen då hon nu är väldigt intresserad av öppna lådor och skåp.

Nu har det klarnat,Skitnöjd, men skulle vilja ha ett mycket större.

skorwebb34tkfjfjfjf77.gif

18 dagar kvar, Hittade min väska bland allt bråte på vinden, satt en lång stund med gråten i halsen medan jag försökte minnas vad det är för kod för att öppna väskan, Jag såg inte fram emot att börja med 001 och prova mig fram mot 999. Hade bara behövt prova mig fram till 255 viket är koden som jag tillslut lyckades plocka fram bland all info som fins i min hjärna. Nya Foppa lyckades jag hitta nästan mitt i vintern, tur det då minna gamla håller på att ramla i bitar. Den obligatoriska första dagen på balkongen Ciggaren är inköpt. En flaska Captain Morgan är beställd och kommer vänta på mig på mitt säte 11A. Life is good!

 

I dag finns det människor som kommit till Sverige för 20 år sedan som behöver tolk när de ska söka något nytt bidrag som socialakrobaterna har hittat på. Jag och alla som tycker det är skit, är enligt vänsterpacket dåliga människor som inte ställer upp på alla människors lika värde.

Tills nu.

För nu ska socialakrobaterna ta i med hårdhandskarna mot bidragsfuskare, Invandrare som inte lär sig svenska och inte har någon ambition att skaffa sig ett jobb och försörja sig själv. Något som de flesta Svenskar tycker är självklart att man kan kräva av de som söker medborgarskap i vårt land. Hade vi haft de självklara reglerna som säker de flesta länder har.

Lär dig språket.

Skaffa ett jobb.

Begå inte något brott.

Då har du kvalificerat dig till att söka medborgarskap.

Hade de självklara reglerna funnits så hade inte SD det parti som vänsterpacket hatar så mycket inte kommit över 4 % spärren? Det var nog en hel del nazister som var med och startade SD men det är Socialakrobaterna själva som vattnat och gödslat SD, det parti de hatar så mycket. För de blundat för allt som de flesta av deras f.d. väljare ville ha genomfört i går.

Så lycka till med er strategi att försöka vinna tillbaka era f.d. väljare genom att kopiera den politik ni spytt så mycket galla över.

20211113_121606webbsdghjjj.gif

Promenerar ganska ofta i skogen vid Rudansjöarna som bara är några stenkast från där jag bor. Gillar att planlöst promenera runt i skogen alla årstider Hittade en stig som jag aldrig gått förut och kom fram till den här infotavlan.

 20211113_121613webbdfghji.gif

tangentwebbbkfkfj74.gif

Det här är vad jag förstår inget ovanligt när man bor i samma hus/lägenheter med papegojor, men tror det här är första gången Gunnar har sabbat tangentbordet.

 

Hemma från Gran Canaria igen, blev inte mycket fota eller filma. Mera fest m.m. men en liten film fick jag ihop.

Varje kväll kommer hon med sin djävla nacke, och hon accepter inte ett nej utan följer efter min hand tills jag ger med mig.

 

 

 

God jul och gått nytt år till er, om det är några förutom jag som läser det här?

dammjul1112.gif

Vet inte vad som är fel? Hon har alltid pratat svenska med mig, nu rabblar hon långa meningar till mig på spanska. Det är något som bekymrar henne men dambehållaren är tom och ström finns?

Hade ingen lust att rota ihop en middag. Så jag tänkte jag gör bara några äggmackor. Så då var frågan kokta ägg och kaviar på mackan eller stekta ägg och ketchup, sen slog det mig vad äckligt att göra tvärt om stekta ägg med kalles kaviar eller kokta ägg med ketchup. Lite märkligt samma Ingredienser men tvärt om blir det oätligt.

20211231_105752webbsdfghgg.gif

Är väll egentligen mitt eget fel när jag låter mina glasögon ligga framme när Gunnar också bor här. Han biter sönder plastplupparna som ligger mot näsan så de skaver och gör ont när jag har de på mig. Sista paret framme nu, men inte de sista jag kommer bara tvungen att byta ut.

Tillbaka.