ny-baner-ttt-2.gif

 

Start. Grå jako.  Gojköp.  Om oss.  Bilder.  Artiklar.  Bus.  Bloggen.  Länkar.  Uppdateringar.  Gästbok.   Slutord.

 

Nytt år igen, Har köpt en ny pc den gammal började bli ganska seg, så nu kan jag använda LR utan att det hackar och hänger sig. Så lekt lite med några gamla skitbilder.

fhrthrtrttqwertyujklkjhgf.gif

asdfghjhgfdfgasdfghgfgtg.gif

webbbtyresgff.gif

iuhiuyiuywebbdfghjyhtry.gif

drgdrguyuwevbbbfghjytrtyu.gif

sdfgsrgwevbbnbgfghjky.gif

Blåbärsglass i stora lass.

DSC_2521webbwertyuiii.gif

Nä bara lite, men man fyller bara år en gång om året.

Hipp hipp hurra på din fyra års dag i dag.

22/01

20200122_144213webbsdfghjkj.gif

Nu är du min, Husse kommer och hämtar dig i slutet på mars/ början på april.

Har velat ha en ny p plats länge då min bil i dag står under ett träd där Haninges alla fåglar sitter och skiter, Upptäckte att det fans en ledig p plats några platser bort. Kontaktade Haninge bostäder för att byta plats, Inga problem förutom att jag tvingas betala 3 månaders uppsägningstid på min nuvarande plats,

Fy fan så dåligt av Haninge bostäder, Jag ska inte flytta härifrån vill bara ha en annan plats för min bil så jag slipper tvätta bort fågelskit 2 gånger i veckan pga. det där djävla trädet som de planterat framför min bil.

20200121_091352-(3)-(1)webb.gif

Blir både ledsen och arg när jag ser vad folk slänger i grovsoprummen. Känns så onödigt att krossa så mycket grejor som många skulle vilja ha, som bärstolen på bilden, såg inget fel på den, som ny, ren och fin.

för inte så länge sedan stod det ett vit laserat köksbord med 4 stolar i ett rum, jag kunde inte se en ända skavank på varken bord eller stolar, såg helt oanvänt ut.

Barnvagnar som kostar en hel förmögenhet och kanske bara behöver lite små fix för att bli som nya. Hittar ofta cyklar i fint skick speciellt barncyklar många gånger hittar jag inget som helst fel på de, lite luft i framhjulet kanske, Lilla Putte behöver en större cykel och då ställer man ner gamla i grovrummet, så onödigt och så lätt att istället skänka bort den till någon som inte har det så fett.

Finns massor av FB grupper där man kan skänka bort saker man inte själv behöver istället för att slänga de. Även om det finns klädinsamlingscontainer utanför grov rummet eller ibland i rummen så kan det vara sopkärl som är fulla av kläder några meter därifrån? Flyttkartonger 20-30 stycken kan ligga staplade i något hörn samtidigt som många skulle vilja ha de.

20200201_085205-(1)-(1)webb.gif

Letat som en galning efter en sådan här hallmöbel sen jag min idiot sålde min och köpte en garderob som inte fick plats i hallen som ingen vill köpa, men det är en annan historia Vips så stod det en i nyskick i ett soprum.

Bokat och klart, 4 dagar i Dublin i April. Vi var ca 10 stycken som skulle åka men som vanligt när det var dags att boka så hoppade de flesta av. i nuläget är vi 4 stycken som bokat.  

Och Tjatter maja mår bra, flyga kan hon men vill helst slippa, Hon kan sitta på burtaket och pipa hur länge som helst för hon vill komma istället för att flyga till mig som sitter 2 meter ifrån henne

07-03

20200307_093924.jpg

Våren närmar sig, satt in nya pinnar i uteburen på Gålö.

20200307_093716webbhj.gif

20200307_093725webbbv.gif

Tog med det jag hade kvar i frö väg samt några talg bollar till sommar grannarna också.

xfdfgdfhhwebbb.gif

Mysingen med  Utö och Ornö i bakgrunden.

mcwebbbsdfghhhytt.gif

                 Naturligtvis var det skitväder när jag hämtade raketen,men fulltankad                                            och redo för äventyr så snart solen skiner.

måste erkänna att jag är skitrostig,så lite läskigt och vingligt var det att ge sig iväg i regnet.

serwebb2345y.gif

Dagen efter jag hämtade hojen så kommer den här infon upp på Yamahas FB sida, Förvånad, Nää. Arg, lite. Ledsen ja.

Det blir ingen Dublinresa, Tack för det djävla skitvirus.

 

Som jag har väntat på att tjejen ska våga flyga förutom när hon i panik ger sig iväg på en flygtur när hon sett ett spöke. Nu flyger hon omkring här hemma och jag vet inte om jag tycker det är så kul? Ja ja hon lär väl sig snart var det är dumt att landa.

Att åka hoj är lite annorlunda en när jag sist satt på en 1987? For i väg från handlaren förra veckan med min nya mc och blinkade vänster i korsningen när jag sen kom ut på rakan och skulle ställa blinkersknappen i neutral läge så började det att blinka höger förde åter knappen åt vänster och så blinkade det vänster, mina medtrafikanter trodde nog jag var onykter,

efter en stund då jag förtvivlat försökt stänga av den medans jag blinkade hit och dit upptäckte jag att man trycker in knappen för att stänga av blinkersen, inte att det är ett mittläge som förr i tiden.

I dag när jag var skitlångt hemifrån så stannade jag och sträckte jag lite på benen sen när jag skulle åka iväg så startade jag den drog in kopplingen och lag i ettan då dog den hmm gjorde om proceduren samma resultat, när jag provat 4-5 gånger var jag färdig att ta till lipen fan… vad är det nu? måste ringa bärgare och massa strul halvligger ner på hojen och är gråtfärdig, då ser jag att stödet är nedfällt aha! då mindes jag att jag läst i instruktionsboken att det inte går att åka iväg om stödet är nere. Upp med stödet och brum brum. Nu är jag hemma och glad igen.

Tillbaka.