ny-baner-ttt-2.gif

 

Start. Grå jako.  Gojköp.  Om oss.  Bilder.  Artiklar.  Bus.  Bloggen.  Länkar.  Uppdateringar.  Gästbok.   Slutord.

 

20181231_192810webbb.gif

Gott nytt år alla!

Hemma med djuren som vanligt på nyår, vet inte om de är speciellt rädda för raketer, men vi tänder lamporna. Har på musik med persiennerna stängda. Hittade Litchi i affären vilket de små grå uppskattade. Nu har Koko fått lite nya vingpennor så hon kan flyga en bit vilket hon gör när hon ser ett spöke eller nått annat läskigt. Hoppas bara nu att de inte går av utan hon snart kan flyga som en fågel ska. Två tråkiga vintermånader ligger framför oss men i mars bär det av till

Screenshot_20190101-151315_Ving-2.jpg

Sen är det inte långt kvar till det är dags att öppna upp Gålö.

10/01

Jag är vegetarian sen flera år tillbaka, nu när jag åkte till Mauritius med TUI så hade jag beställt vegetariskt mat, men det fans ingen mat till mig på flyget 10 timmar utan mat, kul? Nä, när jag kom ner meddelade jag guiderna att det blivit något fel, Hade bara sms kontakt med de då den guiden som kom till mitt hotell var finska och ej svenskalande. Efter mycket tjafs fram och tillbaka då de meddelade mig att jag minsann inte beställt vegetarisk mat på resan men de beställde det åt mig på hemresan (jag orkar inte tjafsa mer) och de bad mig kontakta deras reklamationsavdelning när jag kom hem. Jag mailade de när jag kom hem och fick ett svar att de tagit i mot mitt mail och att det kan ta ca 8 veckor att få svar, suck.

Nu kom svaret: Hej Bo

 

Tack så mycket för ert meddelande.

Våra kunder är viktiga för oss och vi vill gärna svara på dina frågor så snabbt vi kan. TUI är en nordisk researrangör och detta betyder att du kan få svar på ditt meddelande från någon av våra danska kollegor.  

TUI er naturligvis kede af misforståelsen omkring vegetarmåltidet, vi har undersøgt sagen og kan se du bestilte et vanligt måltid på hjemmesiden den 30/3-18, da du bestilte rejsen.

Trots att jag har den här utskriften från mitt köp (som jag mailat hit och dit) av resan så hävdar de att jag inte har beställt vegetarisk mat?

webbbbajxjdjfj.gif

Åkte en tur med fritidsresor som nu går under namnet TUI påsken 1999. Planet var försenat fem och en halv timma vilket vi skulle få kompensation för när vi kommit hem, Jag är hemma nu!! Hallå hallå varit hemma i snudd 20 år nu. Men någon ersättning har jag ännu ej fått, så jag har bojkottat fritidresor/TUI sen dess.

Nu åkta jag till Mauritius med dem för de är den enda rese arrangör som erbjuder non stopp flyg, Men de gjorde bort sig igen, att de bara orkar bråka om några ynka hundralappar.

Nu har de förlorat en kund som också i all framtid kommer att snacka skit om TUI och göra allt i sin makt att påverka familj och vänner att välja någon annan researrangör när de ska på semester.

För några år sedan var jag på Kuba med Vingresor, bussen från flygplatsen till Havanna var en timma försenad, när jag kom hem fick jag ett mail där de bad om ursäkt och de ville också ha mitt konto nr där de skulle sätta in, dels den summan som bussresan kostade samt en femhundring som plåster på såren, några dagar senare fans pengarna på mitt konto.

20190110_192558asdfhnmwebb.gif

tuiwebbc.gif

20190111_155508.jpg

Jag är så less på att bo på den här adressen.

20190116_060345.jpg

Ibland blir det lite fel.

Tillbaka.