ny-baner-ttt-2.gif

 

Start. Grå jako.  Gojköp.  Om oss.  Bilder.  Artiklar.  Bus.  Bloggen.  Länkar.  Uppdateringar.  Gästbok.   Slutord.

 

Koko vägrar att gå ut från duschen, Hon älskar att sitta där men hon flaxar eller lyfter aldrig på vingarna som Gunnar gör.

Hon kan nu flyga men det vet hon inte om än.

Hon flyger tex om hon blir rädd för nått, traktorn som snöröjer utanför fönstret tex då flyger hon iväg från burtaket och vänder och kommer tillbaka och landar på samma plats, även när jag ska flytta henne från  något ställe dit hon verkligen vill till hennes favoritplats vid fönstret tex  så lämnar hon mitt finger och flyger sista biten om jag inte hinner flytta henne tillräckligt snabbt.

Det fattas fortfarande många vingpennor men det har inte gått av någon sen i höstas.

Hon var väldigt kelig i början när hon kom till oss men nu får jag inte klia henne i nacken längre?

Hon för fortfarande ett djävla liv men kan nu ibland vara tyst långa stunder. Att hon inte har lärt sig säga TYST och HÅLL KÄFTEN är för mig en gåta?

Ny resa beställd, 9 mars bär det av till Lanzarote en vecka, men innan det så kommer våra februari gäster Svante och Maja hit när deras Husse och Matte åker till Thailand 4 veckor.

Jag är så glad över min robotdammsugare.

Transportarbetaren.

Sopkrisen.

Samtidigt har de köpt tjänster av R-S för 10 miljoner under hösten/vintern och vad Wiklunds containers har kostat vet jag inte, men säkert många miljoner de med.

                                                  

Grattis, Stockholms skattebetalare!

Allvarligt så börjar jag nu komma till ett läge då jag måste bestämma mig för hur jag ska göra med Coco, Känns som det bara blir värre och värre, detta djävla pipande och skrikande timme ut och timme in håller på att driva mig till vansinne.

Redan på morgonen när jag smyger upp och ska till jobbet och det fortfarande är svart ute och i läggenheten sätter hon igång att tjuta jag hyschar och hychar livrädd att hon ska väcka någon granne kl.04:50 då jag går till jobbet. 

När jag kommer hem så gapas det hela tiden enda gångerna hon är tyst är när hon äter eller sitter i badrummet i totalt mörker, hon sitter där nu, det är inte ok att hon ska behöva tillbringa så mycket tid därinne, men jag orkar inte höra henne hela tiden, Snart öppnar jag landet och fasar över hur det ska gå där om hon sitter och skriker hela dagarna.

Gunnar älskar henne och han matar henne varje kväll, de fungerar jättebra tillsammans, och det vore skit taskigt att lämna tillbaka henne, både för Gunnar och Coco. Hon är bara drygt 2 år och har redan haft så många hem. Finns det någon som skulle orka höra hennes oljud hela dagarna eller kommer hon att vara dömd att flytta runt resten av sitt liv om jag lämnar tillbaka henne?

Jag bor i ett land där vi har värdens högsta skattetryck, och det skulle jag kunna acceptera om

Våra gamla inte led av bristsjukdomar pga. av den näringsfattiga sörja som serveras på våra ålderdomshem.

Det inte fanns fattigpensionärer i Sverige, gamla mäniskor som på ålderns höst inte kan leva ett drägligt liv?

Cancersjuka som dör i vårdköerna.

Blivande föräldrar som får gå på kurs hur man föder barn i en bil.

Om svårt sjuka människor fått den assistans de behöver så att dem och deras anhöriga kunde leva ett drägligt liv.

Om inte människor med psykiska problem och även många pensionärer kvällstid tvingades vandra runt på stadens gator, på jakt efter ett olåst soprum att tillbringa natten i.

Om det inte var brist på vårdpersonal, Lärare och Poliser.

Om våra vägar inte bestod av ett lapptäcke av provisoriska lagningar fulla av stora hål och sprickor.

Om vi hade ett försvar som vi kunde försvara oss med.

Jag tror inte att lösningen på alla Sveriges problem är ökad invandring som många av våra folkvalda hävdar utan tror mer på att byta ut våra folkvalda som har gjort ett otroligt dåligt jobb, trots alla miljarder skattekronor de har att förfoga över kört Sverige i botten.

Dags för nytt friskt blod i Sveriges riksdag, Min röst i höst lägger jag på

Medborglig samling.

20180406_162853asdf.gif

Min nya bil.

DSC_7167-2asdfgh-2.gif

Och 26 november kl.23:55 får jag en häst spark i ryggen då det bär i väg till Mauritius!

dfghjhgfgh7777.gif

21/04

tjejenwebbaer334.gif

Första gången på Gålö för lilltjejen  tror hon trivdes även om det var lite läskigt med alla ljud och rörelser i skogen. Inget gap eller skrik från hennes sida. Hoppas hoppas att det funkar här ute i sommar.